Wie zijn de EcoRidders?

Wij geloven dat een bedrijf met een simpel en goed MVO beleid een aanzuigende werking heeft op klanten, businesspartners en (nieuwe) medewerkers. 


In een land en economie waarin MVO steeds meer de standaard zal worden, zijn de bedrijven die hierin voorop lopen spekkoper. Door de overvloed aan wet- en regelgeving is het moeilijk om door het bos de bomen te zien en het is maar de vraag of je organisatie een MVO specialist heeft of het zich kan veroorloven om dit ook goed neer te zetten. 


Daarom hebben wij EcoRidders opgericht. Met onze kennis van ondernemerschap, bedrijfsvoering, coaching en MVO, kunnen wij laagdrempelig en praktisch helpen om inzicht te krijgen in wat voor jou van toepassing is, waar jouw bedrijf echt impact kan maken en hoe je dit het beste kunt implementeren en promoten in jouw markt. Hierbij steken wij graag onze handen uit de mouwen en -indien gewenst- kunnen we je volledig ontzorgen in dit proces. 


Benieuwd naar onze diensten?

DienstenOns team

Sanne Veldhoven

Sanne Veldhoven

Positie Strategisch commercieel brein

Over Sanne Sanne is haar carrière begonnen binnen de Europese Unie en heeft meerdere jaren een miljoenenbedrijf aangestuurd binnen de financiële sector. Hiernaast was ze hoofd duurzaamheid van de Blauwtrust Groep en bestuurslid van de Energy Efficiënt Mortgages Hub, waarin EU wetgeving wordt doorvertaald naar Nederlandse richtlijnen. Sanne heeft ervaring in bedrijfsvoering, is analytisch en pragmatisch, met een Rotterdamse mentaliteit van opgestroopte mouwen.

Denise Kreft

Denise Kreft

Positie de Johan Cruijff van complexe vraagstukken

Over Denise Denise heeft veel ervaring als programma- en projectmanager in verschillende sectoren, waaronder financiële sector, energie en e-commerce. Binnen deze opdrachten heeft ze voor meerdere bedrijven CSR beleid geschreven en geïmplementeerd. Gesterkt met een opleiding in LEAN, Fondsenwerving en Duurzaam ondernemen, kan Denise snel overzicht creëren en de tools aanreiken om gericht impact te maken. Gedreven met de juiste aandacht voor mens en omgeving.

Louis Vollebregt

Louis Vollebregt

Positie Geweten van het bedrijf en gedragsgoeroe

Over Louis Louis heeft op directieniveau verschillende bedrijven mogen aanvoeren. Daarnaast is Louis al jaren ondernemer als adviseur en coach en begeleidt bedrijven op strategisch niveau in zowel de zakelijke als de menselijke kant van verandering en ontwikkeling. Gecertificeerd Life Planner, waarbij hij graag spiegelt en mensen uitdaagt om meerdere perspectieven te onderzoeken.

Diensten


 

 
E-mailen
LinkedIn