Wie zijn de EcoRidders?

Denise Kreft

Denise Kreft

Positie Adviseur Duurzaamheid/Projectmanger

Over Denise is onze inhoudelijk expert op het gebied van Duurzaamheid en Projectmanagent. Zij is zeer ervaren in het leiden van grote, complexe projecten. Heeft ruim 7 jaar ervaring als duurzaamheidsadviseur waarin zij haar pragmatische aanpak combineert met kennis van duurzaamheid en de eisen die daar gesteld worden vanuit de wet-en regelgeving zoals de CSRD. Gesterkt met een opleiding in LEAN, Fondsenwerving en Duurzaam ondernemen, kan Denise snel overzicht creëren en de tools aanreiken om gericht impact te maken. Gedreven met de juiste aandacht voor mens en omgeving.

Sanne Veldhoven-Vogel

Sanne Veldhoven-Vogel

Positie Strategisch commercieel brein

Over Over Sanne Sanne is haar carrière begonnen binnen de Europese Unie en heeft meerdere jaren een bedrijf aangestuurd binnen de financiële sector. Hiernaast was ze hoofd duurzaamheid van de Blauwtrust Groep en bestuurslid van de Energy Efficiënt Mortgages Hub, waarin EU wetgeving wordt door vertaald naar Nederlandse richtlijnen. Sanne heeft ervaring in bedrijfsvoering, is analytisch en pragmatisch, met een Rotterdamse mentaliteit van opgestroopte mouwen.


Wij geloven dat een bedrijf met een simpel en goed MVO beleid een aanzuigende werking heeft op klanten, businesspartners en (nieuwe) medewerkers. 


In een land en economie waarin MVO steeds meer de standaard zal worden, zijn de bedrijven die hierin voorop lopen spekkoper. Door de overvloed aan wet- en regelgeving is het moeilijk om door het bos de bomen te zien en het is maar de vraag of je organisatie een MVO specialist heeft of het zich kan veroorloven om dit ook goed neer te zetten. 


Daarom hebben wij EcoRidders opgericht. Met onze kennis van ondernemerschap, bedrijfsvoering, coaching en MVO, kunnen wij laagdrempelig en praktisch helpen om inzicht te krijgen in wat voor jou van toepassing is, waar jouw bedrijf echt impact kan maken en hoe je dit het beste kunt implementeren en promoten in jouw markt. Hierbij steken wij graag onze handen uit de mouwen en -indien gewenst- kunnen we je volledig ontzorgen in dit proces. 


Benieuwd naar onze diensten?

Diensten
 

 
E-mailen
Bellen
LinkedIn